Kävimme isolla porukalla marraskuun lopulla PLL-testissä ja vihdosta viimein alkuvuodesta saimme hartaasti odottelemamme tulokset. Kylläpä pikkasen jännitti, kun spostiviesti tuli.

Meitin pikku Lulu on onneksi vain kantaja , aloin jo pelkäämään ihan muuta... mutta onneksi näin. Joku aina sitten tuli tieto, että Lulun äiti Sofi (Ulvomäen Lumpeenkukka) oli kantaja myöskin.

Kimppauroksemme Arska (Elio Da Roseira Brava), Sepi (Foxbury's Double-O-Seven) ja Erkki (McAllister's Special Edition) olivat kaikki terveitä . Joten jalostukseen riittääpi näitä terveitä herrasmiehiä .

Jaska lapsista Rasmus (Ulvomäen Uljas) on terve ja Elmo (Ulvomäen Urmas) kantaja. Sekä Jaskan lapsi  Mini (After Barnakin MyMiniAdam) ja lapsenlapsi Elmeri (After Barnakin Ät Work Dot Com) terveitä.

Nyt vielä odottelemme Veeran (Ulvomäen Vilhemiina), Peicon (A'mael Mellon Perylla Boffin) ja Alman tuloksia. Toivottavasti Alman tulos on sairas .

Valitettavasti Vapun (Ulvomäen Viola)  tulos oli sairas, vaikkakin tähän olimme jo osanneetkin asennoitua.

Pentu-uutisista:
Tyyne kävi ultrassa eilettäin ja siellä näykyi 5 pientä parsonin alkua . Joten vieläkin etsin sijoituskotia narttu parsonille, luovutus olisi maaliskuun lopussa. Joten jos kiinnostaa, ota ihmeessä yhteyttä.